14 oktober, 2009

Ofte stillede spørgsmål til Organic Apoteke

1. Mit ansigt bliver rødt og varmt efter brug af Rejuvenating Face Mask, skal jeg
være bekymret?
Svar: Dette skyldes en stigning i mikrocirkulationen. Masken er designet til at stimulere cirkulation, da dette fremmer næring og ilt til hudens celler og afgiftningen. Når din hud vender sig til den næringsstofrige kost vil disse fornemmelser (varme, rødme eller prikken) aftage, mens du fortsat vil nyde godt af fordelene til din hud. Organic Apoteke anbefaler at bruge maske om aftenen inden du går i seng, da det vil give huden tid til at falde til ro, og du vil vågne op med en strålende glød. Vigtigt masken fjernes efter 15-20 minutter!

2. Hvad er fordelene ved mikrocirkulationen?
Svar: Udvidet mikrocirkulationen forhindrer og vender de synlige tegn på for tidlig ældning. Det forskønner/beautifiere huden på to måder: øget næring til hudceller samt fremskyndelse afgiftning af cellerne.

3. Hvilke produkter øger mikrocirkulationen?
Svar: Buttermilk cleanser, Balancing Rose Toner, Rejuvenating Face Cream, Rasayana Rejuvenating Serum, Rejuvenating Eye Cream, Rejuvenating Face Mask & Detox Face Mask.

4. Hvordan stimulerer produkterne mikrocirkulationen?
Svar: Ved brug af økologiske vitaminer, naturlægemidler samt næringsstoffer kombineret med et patenteret næringsstof og leveringssystem, er med til at stimulerer mikrocirkulatoriske, hvilket er med til at styrker strukturen i huden.

5. Hvorfor bruger Organic Apoteke ingen alkohol i produkterne?
Svar: Alkohol forstyrrer hudens naturlige syre kappe - fører til hurtigere trans-epidermal tab af vand - hvilket resulterer i kedelig, tør hud. Alkohol stimulerer også melanocytter, der kan føre til hypper pigmentering og øger forekomst af alders pletter. En nylig undersøgelse viser, at et stort antal personer med multipel kemisk overfølsomhed er faktisk allergisk over for alkohol, som kan reducere hudens integritet og udsætter de dybere lag af huden for miljømæssige toksiner.

6. Er ingredienserne vegetar?
Svar: Ja, alle ingredienser er vegetar. Hele Organic Apoteke produktsortiment er godkendt af The Vegetarian Society. De har aldrig test på dyr, og ikke køber fra leverandører, der har gennemført forsøg med dyr siden 1975.

7. Hvad er de eksfolierende ingredienser i Buttermilk Cleanser?
Svar: Mælkesyre udvundet af Kærnemælk. Det er en meget mild syre, som stimulerer exfoliation. Der er ingen slidende partikler i Buttermilk Cleanser.

8. Hvad er kaliumsorbat? Og hvorfor bruger Organic Apoteke det?

Svar: Kaliumsorbat er afledt af sorbinsyre, udvundet af økologiske bananer. Det er et konserveringsmiddel, der almindeligvis anvendes i den økologiske fødevareindustri. Det er anti-svampe i naturen. Organic Apoteke bruger det som en del af deres konserveringsmiddel.

9. Hvad er forskellen mellem troldhassel og alkohol?
Svar: Troldhassel et en vandig udtræk fra troldnød planten, det er et ren plante-ekstrakt, der er fri for alkohol. Fordi troldhassel er astringerende fra naturen, vil det medføre lukning af porer, sammentrækning af blodkarrene, og dæmpe rødme samt er også anti-inflammatorisk, samt har en kølende virkning på huden. Dens astringerende natur gør det mildt antibakterielle også. Men troldhassel er ikke i stand til at forårsage dehydrering, da den ikke trækker vand ud af cellerne (det er et vandbaseret ekstrakt). Men alkohol har potentiale til at trække vand ud af cellerne, det er selve arten af alkohol

10. Jeg har hørt citrusolier er en kendt irriterende (medfører foto-følsomhed)?
Svar: Citrus olier er kendt for at forårsage foto-følsomhed og irritation, hvis de anvendes i produkter i mere end 4 %. Organic Apoteke bruger disse olier i procenter, der er for lave til at give allergi eller foto-følsomhed.

11. Hvis en person, der brugt organiske Apoteke regelmæssigt stoppede,
hvor lang tid vil det tage før at vise rynker, kommer tilbage?
Vil dette også være den samme for alders pletter og solpletter eller vil de holde
sig væk?
Svar: Det er vanskeligt at besvare, da det varierer med folk og forholdene på deres hud, samt det miljø, de bor i osv. Organic Apoteke kan ikke garantere, langtidsvirkninger med produkterne efter man stopper med at bruge dem, men forsikre folk, at så længe de anvender produkter, de vil se resultaterne.

12. Hvilke produkter har funktionen af mikro-emulsion (dråben)?
Svar: Rejuvenating Face Cream, Rejuvenating Eye Cream, Aktiv Hydrating Face Gel, Rasayana Rejuvenating Serum, Detox Face Mask, Rejuvenating Face Mask, Buttermilk Cleanser og Body Cream.

13. Jeg har Rosacea, hvilke produkter vil Organic Apoteke anbefale?
Svar: Buttermilk Cleanser, Balancing Rose Toner, Rejuvenating Face Cream. De bruges tre måneder morgen og aften. Derefter kan Rasayana Rejuvenating Serum tilføjes om aften. Rejuvenating Mask kan prøves efter serum er brugt i en måned. Hvis serum fungerer godt på huden, den rødmen ikke mere kraftigt.

14. Er produkterne Kosher?
Svar: Alle Organic Apoteke ingredienser er godkendt Kosher en sammenslutningen af synagoger. Produktionsproces er også kompatibel med Kosher standarder.

15. Der er partikler flydende i min toner, er det normalt?
Svar: Begge toner er lavet ved hjælp af rosenvand. Rose voks er den naturlige konsekvens af infusionen proces og en meget luksuriøse og kostbar ingrediens. Det er tilbage i dine toner, fordi det er meget gavnligt for huden. Rosen voks partikler kan variere i farve fra klar til hvid til ravfarvet (sæsonmæssige variationer).

16. Min creme er en anden farve fra sidste gang jeg købte det, hvorfor det?
Svar: Tænk æbler. Ikke to æbler er nøjagtig den samme farve. Når der arbejders med de reneste, naturlige ingredienser, vil variationer i farve forekommer. Organic Apoteke tester alle råvarer for deres aktive egenskaber for at sikre ensartede resultater, mange af de økologiske olier, der bruger variere i farve fra klar til rav.

17. Er det sikkert at bruge Organic Apoteke under graviditet?

Svar: Ja, produkterne er sikre at anvende under graviditet, men vi anbefaler at bruge Rasayana Rejuvenating Serum i mindre mængder under graviditeten (som er højt i indhold af A-vitamin). Vi foreslår at bruge kun en dråbe pr dag i fugtighedscremen. I tilfælde af at du bruger andre vitamin A-produkter, vi foreslår, at du undgår det i varigheden af graviditeten. Vær sikker på at tilføje Body Hydrate Oil med siciliansk orange & mandarin til din indkøbsvogn det er favorit blandt gravide kunder. Gode til forebyggelse af strækmærker og så opmuntrende og forfriskende.

Ingen kommentarer: